За Нас

              Компанијата ЕУРО ЧИСТ е основана во 2008 година со примарна цел за постоење на прв сервис во Македонија за високопрофесионално машинско чистење на разни видови на теписи и теписони. Предводени од мотото “живеј чисто” раководниот тим дојде на бизнис идеја за проширување на дејноста, преминувајќи во професионален сервис за чистење и одржување на хигиена на станбени и деловни простории ЕУРО ЧИСТ ГРУП ДООЕЛ.

              Со задоволство Ви ја претставуваме понудата за чистење и одржување на хигиена во деловни и станбени простории. Оваа понуда ја потенцира способноста и искуството на ЕУРО ЧИСТ ГРУП ДООЕЛ во однос на барањата на клиентите. 

Главните “виновници” за се да изгледа беспрекорно чисто и сјано се:

              Нашите клучни членови на тимот заедно носат богатство на искуство во чистење и одржување на хигиена на станбени и деловни простории на голем број институции.
Тимот на вработени кој го сочинуваат млади, стручни и професионални кадри, обучени и квалификувани за било каква работа од областа на хигиената, како и менаџерски тим составен врз основа на наша интерна систематизација.

Наши Услуги

Машинско Чистење

Чистење на секаков вид на тврди и меки подови.

Хемиско Чистење

На секаков вид на тапациран мебел и седишта од автомобили, автобуси, камиони, кожен мебел, седечки гарнитури, (цени од 100ден).

Чистење на стакла и излози

Чистење на стакла и излози (достапни и недостапни).

Наши дела

УСЛУГИ извршени од нашата компанија , брзи , ефикасни и најефтини.